Maximize Gym
Maximize your potential.

Massage.

Iets wat je niet snel vindt in andere sportscholen! "inhouse" sportmassage!! 

Heb je last van vastzittende spieren, blessures of heb je erg veel stress? Een (sport)Massage zal je goed doen!


Het belang van een massage.

Wat men vaak niet in de gaten heeft is dat de bewegingsruimte van nek, armen en benen vaak gelimiteerd wordt door "vastzittende" spieren.

Dit kan een gevolg zijn van verkeerde houdingen (zowel zitten als staan) of zware belasting (werk, sport etc.), maar gaat dermate langzaam dat men eigenlijk niet merkt dat het steeds minder en minder aan het worden is. Op dat moment starten vaak ook pijntjes her en der. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onderrug en/of knieën. De onderrug zal eerder logisch klinken dan de knieën omdat dat spieren zijn! Echter, ondanks dat de knieën gewrichten zijn kunnen deze het flink te verduren krijgen door vastzittende spieren die de mogelijkheid niet meer hebben om het gewricht te ondersteunen. 

Ook compensatiepijn, met vaak als gevolg "overbelasting",  hoort in het rijtje als mogelijke oorzaken van vastzittende spieren. Denk hierbij aan een voorbeeld als: Wanneer een spier niet volledig meewerkt in het linkerbeen zal het rechterbeen een groot gedeelte van de tekortkomingen op gaan vangen, met op den duur vaak een overbelasting van de spieren in het rechterbeen tot gevolg.


Dit is slechts een kleine greep uit vele redenen/klachten welke aanzienlijk kunnen worden verminderd door (sport)Massage.

 

Meer informatie volgt snel!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram